starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Uitstap met Vrienden

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 77 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 77

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nooit gedacht karaoke zo leuk te vinden!

Het is eigenlijk een héél leuke mini-fuif met je vrienden.
De schaamte viel al direct weg toen het duidelijk werd dat er geen pottenkijkers zouden zijn, en we dus volledig los konden gaan!

Ook heel leuk is dat je volledig zelf alles kan bedienen van het karaokesysteem en dat je de drank rechtstreeks vanuit je booth kan bestellen.
TOP

woensdag, 8 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische begeleiding bij leuke beleving

Wauw! superfijne workshop gehad. Professionele bartender die ons bijstond deze avond. Leuke weetjes, geen saaie theorieles en het beste van al: heerlijke cocktails! Een aanrader voor iedereen!

dinsdag, 30 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Geweldige middag gehad. Ik had dit uitje geboekt voor een grote familie. Dankzij de begeleiding ging iedereen helemaal op in het spel. Het verbaasde me ook hoeveel spelelementen er in het spel zaten. Je ontdekt de stad, tussendoor ben je constant met het spel bezig, en wil je natuurlijk niets liever dan winnen. De strijd tussen de familie's zat er goed in.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

leuke muziek quiz

leuke quiz met muziek uit veel verschillende genres. de presentatoren weten ook goed waar ze over praten.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super gave quiz

Deze quiz is echt anders dan andere. Uitjesbazen personaliseert hem met vragen over de groep waarmee je hem speelt. dus als je met je werk speelt gaat het over het bedrijf zoals bij ons. het grootste deel gaat over algemene dingen. er zijn ook verschillende onderdelen. de quizmasters zijn heel enthousiast en erg professioneel.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

leuk nieuw spel

Zeer leuk spel om te spelen met goede begeleiding en originele content!

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

zeer leuk!

Zeer goede escaperoom met originele inhoud. Leuk en spannend thema. Vrij moeilijk maar wel erg goede tips als je vast hangt.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

professionele vr

Een leuke activiteit om met kameraden te doen. ik wist van tevoren niks van vr en er ging een wereld voor me open. zo kom je er pas echt achter hoe ver we met de technologie zijn. de begeleiding is erg professioneel en gezellig

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gekkigheid

Wat hebben we gelachen. Ik heb dit spel geboekt voor de familie. We hebben een geweldige, enthousiaste middag gehad..mede dankzij de begeleiding.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Mijn collega's wisten van niets, totdat ze opeens overvallen werden door een gijzelnemer met een bivakmuts. Vervolgens werden wij in een van onze kantoorruimtes opgesloten die als Escape room was omgetoverd. Door middel van een goed verhaal en de begeleiding was het een hele beleving en klopte het allemaal. De begeleiding was niet te flauw om af en toen een kleine hint te geven, zodat we goed verder konden.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ervaring rijker

Voor het werk had ik Uitjesbazen ingeschakeld voor een VR experience. Zelf en vele anderen met mij hadden nog nooit eerder kennis gemaakt met VR. De begeleiders hebben verstand van wat ze doen en lieten ons alles zien. De meerwaarde van deze boeking was dat we het eerste uur een spel speelden in teamverband, daarna kregen we een uur de tijd om vrij te spelen.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gaaf

Dit is serieus de gaafste escape room van Nederland!

Dikke pluspunten:

– Verrassingseffect (je hoeft de hele groep niet te vertellen dat ze een escape room gaan doen, en komen hier pas tijdens de ‘gijzeling’ achter)
– Acteur gedurende de hele escape room
– Gave intro
– Competitie element omdat ze bij ons meerdere ruimtes hebben ingericht en je allemaal tegelijk start

Voor de rest zit de escape room goed in elkaar. Het enige nadeel is dat je het pas kunt spelen met een groep van 10 personen of meer geloof ik. Meer iets voor bedrijven dus.

dinsdag, 14 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hartstikke leuk

We hebben een geweldig leuke dag gehad. Complimenten voor de begeleiding tijdens de quiz. Ze was super enthousiast en zorgde ervoor dat iedereen vol enthousiasme mee deed. Ook complimenten voor de service van Uitjesbazen. De communicatie liep heel soepel en je merkt echt dat de klant koning is.

maandag, 13 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Wij wilde graag voor ons bedrijf een persoonlijke quiz, dit kon Uitjesbazen realiseren. Naast algemene vragen hadden we dus ook opdrachten en vragen over ons bedrijf. De begeleiding zowel voor als na was super goed. De communicatie liep goed en op locatie waren de begeleiders hartstikke enthousiast en ze zijn goed in wat ze doen. Complimenten voor de service en de geweldige middag. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad.

vrijdag, 10 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

deze bingo is echt goed fout

HAhahahahah wat een geweldige foute bingo. de presentatoren zijn er voor geboren en iedereen ligt in een deuk. super leuke bingo om te doen met je bedrijf enz. heel mooi opgezet!!

woensdag, 8 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

geweldig

Wat hebben we gelachen deze avond. Het is een grote gekkigheid. Denk aan Bingo maar dan ingepakt in veel gezellig en dolheid. Er waren 2 bingomasters die er voor zorgden dat we een avond vol plezier hebben gehad, complimenten. Ook de communicatie voor het uitje liep heel soepeltjes.

vrijdag, 3 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Heerlijke middag gehad. En wij dachten dat wij goed waren in muziek ;) de quiz is van een goed niveau en heel variërend waardoor zowel jong als oud mee kan doen..en ook alle genres komen aan bod. De quizmasters waren super enthousiast waardoor iedereen een super leuke middag heeft gehad! Bedankt Uitjesbazen!

vrijdag, 20 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ervaring rijker

Met het bedrijf de VR experience geboekt. De meeste van ons hadden nog nooit een VR-bril op gehad. Door de goeie begeleiding konden wij allemaal genieten van de spellen en de puzzels die wij mochten spelen. We zijn een ervaring rijker! Dikke shout out naar de begeleiders die alles zo goed en rustig uitlegde aan ons en alle tijd namen.

vrijdag, 6 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijne ervaring

Rum tasting geboekt voor mijn vriend zijn verjaardag. Sam was een fantastische host die veel wist over rum en een fijne dynamiek bracht in de groep. Aanrader!

woensdag, 26 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

Super leuke middag gehad met het bedrijf. Uitjesbazen heeft een vette quiz in elkaar weten te zetten. De begeleiding was zowel van te voren als tijdens het spel fantastisch. Aanrader!

woensdag, 19 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Wat hebben we gelachen. Allerlei opdrachten die we als team binnen 1 minuut moesten doen. Van makkelijk tot moeilijk. Wat hebben we gelachen. Iedereen was super enthousiast en de begeleider zorgde ervoor dat de avond nog leuker was doordat ze zelf ongelofelijk enthousiast was. Complimenten aan het bedrijf en de begeleiders!

woensdag, 19 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Dit was een hele beleving! Ik had dit uitje geboekt voor het bedrijf omdat ik graag alles op locatie wilden houden. Nietsvermoedend zaten we te eten toen er een man met een bivakmuts binnen kwam die ons meenam naar een van onze kantoorruimtes. Hij was de gijzelnemer en we werden dan ook met zijn alle in 1 ruimte gezet. Na het verhaal hadden we 60 minuten te ontsnappen. Het verhaal zat heel goed in elkaar en doordat de begeleiding zo leuk was, klopt het helemaal! De begeleiding was ook niet te beroerd om ons hier en daar een hint te geven als we ergens echt niet uitkwamen. Het niveau van de escape room is precies goed!

maandag, 27 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer leuke escape room. Veel variatie in opdrachten, benieuwd naar de volgende kamers binnenkort.

Het was een leuke ervaring die ons nog lang bij zal blijven! We werden heel vriendelijk onthaald en goed gebrieft voor de start, de raadsels die we in de kamer voorgeschoteld kregen waren heel creatief, goed gevonden. We zouden zeker nog eens terug willen bij een nieuw thema!

dinsdag, 24 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

een heel leuk moorddiner gespeelt! complimenten voor de uitvoering en de spelleiding!

donderdag, 15 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Een bom ontmantelen en de tijd zien aftikken! Erg spannend! Zeker een aanrader!

woensdag, 14 augustus 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01