starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Virtual Reality Moordspel Diner op locatie

Wat ga je doen

Stap in een virtuele wereld om tijdens een heerlijk diner een moord op te lossen. Zo spannend was het nog nooit tijdens het eten.

Jullie gezelschap schuift aan voor een smaakvol diner als het nieuws komt dat er een moord is gepleegd. Aan jullie de schone taak om in teams uit te zoeken wat er allemaal aan de hand is. In een virtuele wereld gaan jullie op zoek naar aanwijzingen om raadsels op te lossen die leiden tot de ontknoping van het mysterie.

Dit moordspel diner met extra dimensie is een heerlijk spannend onderdeel van een bedrijfsuitje, teamuitje, familiedagje of een uitje met je vrienden en kan gespeeld worden in plaatsen door heel België op gezellige locaties.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01