Beoordelingen vrijgezellenfeest

Gemiddeld een 9,4 uit 24 beoordelingen

Zoek een activiteit

Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Met The Phone kunt u met uw groep vrienden, familie of collega’s een prachtige Belgische stad verkennen terwijl u een spannend stadsspel speelt, geleid door The Phone! Wachten op een belangrijk telefoontje… het kan zo spannend zijn! Dit stadsspel is daarop gebaseerd en op het gelijknamige televisieprogramma.
Vanaf € 47,19 per persoon
Tot 15 personen
Wij organiseren met veel plezier een leuke Segway - tour in Antwerpen om alzo op een unieke en originele manier de stad te kunnen ontdekken onder begeleiding van een gids , waarbij u de keuze heeft uit de klassieke 'Segway City tour', de 'Segway-tour op Linkeroever' alsook de Segway - tour 'brouwerij De Koninck' !
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke stad in België
Deze city game leert je omgaan met stress. Spel een spel met veel lol en leer spelenderwijs ontspannen.
€ 29,50 per persoon
4 tot 300 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in België
Wil jij de stad op een originele en uitdagende manier ontdekken? Speel dan Wie is de Rat?! Jullie gaan als team met jullie speelmap op zoek naar de 10 highlights van de stad. Echter zit er een 'Rat' in jullie team. Aan deze de taak om de opdrachten op zo slinks mogelijke wijze te saboteren.
Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 3 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Altijd al eens de huid van een echte gangster willen kruipen? Of ben je eerder het type dat de maatschappij wil redden van dat soort criminelen? Dan is The Target de ideale activiteit voor jouw team! Gewapend met tablets trekken jullie de stad in voor 2 uur vol tactische beslissingen, ingewikkelde strategiën en adrenaline in overvloed tijdens dit actief achtervolgingsspel!
€ 65,00 per persoon
Vanaf 14 personen
Mogelijk op elke locatie in België
Dit is een heel leuke en ludieke workshop waar de deelnemers champagne leren sabreren. Eerst met een mes en een lege fles leren, daarna met eens zwaard en een volle fles gaan alle deelnemers de kunst van de sabrage oefenen.
€ 16,00 tot € 28,00 per persoon
3 tot 24 personen
Je bent niet simpelweg een groep rechercheurs die opgesloten zit, maar in een kamer vol aanwijzingen is het aan jou de taak om zelf je team op te bouwen en te slagen in het oplossen van het mysterie. Je bent namelijk zelf de sleutel. In 60 minuten tijd is het je doel om dit voor elkaar te krijgen.. gaat het jou lukken?
Vanaf € 21,50 per persoon
12 tot 60 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Heel erg leuk een potje golfen op een prachtige felgroene golfbaan, maar je wilt een keer wat anders. Dan is de Urban Street Golf het perfecte uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s! Speel golf dwars door jou eigen stad, dorp of omgeving. Bij Urban Street Golf zijn verschillende objecten zoals bijvoorbeeld een prullenbak, boom, hek of half-pipe de ‘’holes’’.
Vanaf € 23,60 per persoon
Vanaf 8 personen
Vind jullie weg door het centrum van Leuven terwijl jullie de meest gekke, hilarische en onwerkelijke opdrachten moeten uitvoeren binnen de aangegeven tijd.
€ 14,95 per persoon
Vanaf 4 personen
Mogelijk in elke stad in België
Superspannende live action game waarin jouw groep, verdeeld in teams, tegen elkaar en tegen de tijd strijdt om de mensheid van de ondergang te redden.