Interactief spel
Citygame wie is de mol
Cocktail workshop
Gps tocht
Quiz
Compleet overzicht met vrijgezellenfeesten

Beoordelingen vrijgezellenfeest

Gemiddeld een 9,3 uit 22 beoordelingen

Zoek een activiteit

Vanaf € 47,19 per persoon
Tot 15 personen
Wij organiseren met veel plezier een leuke Segway - tour in Antwerpen om alzo op een unieke en originele manier de stad te kunnen ontdekken onder begeleiding van een gids , waarbij u de keuze heeft uit de klassieke 'Segway City tour', de 'Segway-tour op Linkeroever' alsook de Segway - tour 'brouwerij De Koninck' !
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Dompel je onder in de wereld van geur en reuk en creëer daarna je eigen parfum dat helemaal bij jou past. Tijdens de introductie leren jullie over geurcombinaties, essentiële oliën en andere geheimen van de parfumeur. Na een reuk- en geurtest gaan jullie zelf aan de slag om jullie eigen parfum samen te stellen.
€ 78,65 per persoon
10 tot 150 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Wat is er nou mooier dan je eigen bier te brouwen? Geheel naar je eigen smaak en gevoel? Tijdens deze brouwcursus leer je bier brouwen met de basisingrediënten: mout, hop, gist, water.
Vanaf € 59,90 per persoon
Vanaf 15 personen
Speel als onderdeel van een gezellig groepsuitje in Leuven, deze hilarische quiz tijdens een heerlijk diner. Strijd met de jongens tegen de meisjes in een ultieme battle of the sexes.
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 100 personen
Altijd al een perfecte hamburger willen bakken en samenstellen? De sier maken tijdens de volgende BBQ? Kies dan voor deze kookworkshop en maak je eigen, unieke hamburger.
Vanaf € 15,00 per persoon
8 tot 100 personen
Voor een fantastisch bedrijfsuitje of spectaculair vrijgezellenfeest moet u in deze spannende paintballoods zijn! Deze loods vol adrenaline en plezier vergeet u nooit meer! Stelt u zich een enorme oude loods voor, gevuld met een echte legertruck, rioolbuizen, uitkijkposten en autowrakken.
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 4 personen
Speel een bloedstollend militair spel, real life met nauwelijks van echt te onderscheiden wapens in een uitdagend speelveld. Vecht tegen zombies, verover de vlag of bouw een uitkijktoren terwijl je alles op alles moet zetten om te overleven.
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Counter Strike for real? Lasershoot battlefield live geeft je een unieke ervaring in de virtuele actiegames. Het lasershootgame wordt gespeeld op de oud-industriële Transfosite in Zwevegem.
€ 19,95 per persoon
1 tot 300 personen
Wij komen op iedere locatie in heel Nederland en België!
Wij organiseren sinds 1,5 jaar virtual reality ervaringen op locatie. Naast het aanbod van verschillende teambuilding games, zorgen wij ook altijd voor een leuke en originele introductie.
€ 18,00 tot € 22,00 per persoon
2 tot 18 personen
Laat je je liever opsluiten in een folterkamer, of toch liever in een snoepjewinkel? Of weet jij waar het verloren schilderij is verborgen? We dagen jou en je teamgenoten uit om binnen het uur alle codes te breken en alle puzzels op te lossen!