starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

90s Quiz - Kersteditie

Wat ga je doen

"All I want for Christmasss, Always Coca Cola" en Home Alone! en meer! Eindejaarsuitje al geregeld? Wat dacht u van een gezellige, warme duik terug in de tijd?
Samen met collega's nostalgische herinneringen ophalen aan kerst in de jaren 90 tijdens het nieuwe zinderende kerstuitje van Nostalgia Events:90s Quiz - The Christmas Edition!

90s Quiz Christmas Edition met of zonder diner tot 120 personen

In teams gaat u in 6 winterse spelrondes vol jaren 90 nostalgie de strijd met elkaar aan voor de volste flippomap. Wie scoort het hoogst met de 90s News Quiz, Wie raadt de woorden bij Het Rad van Fortuin the Christmas Edition en wie herkent nog de meeste 90s kersthits tijdens de Popquizronde? Het winnende team gaat er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor.

Gezelligheid, hilariteit en heel veel "Oh-ja" momenten zijn gegarandeerd tijdens dit spelprogramma. Een absolute aanrader voor het eindejaar en ideaal als personeelsfeest, bedrijfsuitstap, teambuilding of eindejaarsuitje. Ook mogelijk in combinatie met een diner. Vraag naar de mogelijkheden. En eenmaal in de stemming heeft u misschien ook wel zin een feestje achteraf. Wij bieden de mogelijkheid om na afloop van het spel 1 of 2 uur 90s Afterparty bij te boeken.

Compleet 90s Nostalgia Christmas Party tot 1.500 personen

Is 2 uur 90s party niet genoeg voor u? Ga dan voor de full package en laat ons jullie complete 90s Nostalgia Christmas Party personeelsfeest organiseren.
Wij regelen de juiste locatie, 90s DJ, kerstige 90s decoratie, catering en spetterend 90s entertainment; jullie ‘trip down memory lane’ wordt tot in de puntjes verzorgd!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01