starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Activiteit op locatie

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 46 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 46

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Een bom ontmantelen en de tijd zien aftikken! Erg spannend! Zeker een aanrader!

woensdag, 14 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

erg leuk gedaan! en er iets leuks aan overgehouden, complimenten!

woensdag, 14 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerrijke en toffe workshop!

Leuke en leerrijke workshop gehad bij Miraeus. Mooie locatie in centrum Antwerpen. Zeer lekkere cocktails die eerst uitgebreid worden uitgelegd en voorgetoond. Nadien mag iedereen de cocktail zelf maken. Interessante zaken bijgeleerd en zeer gezellige avond gehad! Wij komen zeker terug!

zondag, 11 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een “echte” overvaller! Zeker een aanrader

zaterdag, 10 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

een super middag gehad met een leuke spelleider! vele moeilijke maar leuke puzzels om op te lossen. top! we hebben genoten!

vrijdag, 2 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

donderdag, 1 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Teambuilding was top

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

dinsdag, 30 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super ervaring

Een hele ervaring! Erg leuk en veel verschillende spellen op de VR. En dat allemaal gewoon op kantoor!

maandag, 29 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

een hele leuke foute bingo gehad! dit is een keer iets anders dan een normale bingo! vele leuk opdrachten tussendoor voor een cijfertje naar keuze en verschillende rondes zoals een 'turbo ronde' en een 'buitenlandse ronde' ook leuke spelleiders op locatie die er een top middag van gemaakt hebben! het volgende uitje zeker weer bij Uitjesbazen!

maandag, 15 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor de gezellige dag.

een hele leuke quiz! ook voor grote bedrijven zeer aan te raden! alle spellen binnen 1 minuut uitvoeren. bedankt voor de leuke middag!

zondag, 23 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

een super middag gehad met de big music quiz! leuke spelleider op locatie die er echt een strijd van maakt tussen de teams en allemaal in het teken van muziek! erg leuk dankjewel!

zaterdag, 15 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tof

Hele leuke interactieve quiz! Vragen over het bedrijf en personeel! Erg tevreden!

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

De workshop was zowel leuk als interessant. Ideaal idee voor vrijgezellen!
Cocktails waren top en lekker.
Zeker nog eens doen :)

zondag, 10 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leerrijke workshop in een gezellig decor!

3 lekkere cocktails leren maken. Ook leuk dat je voor mocktails kon kiezen. De workshop ruimte is ook super mooi en goed gelegen.

woensdag, 6 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte weekend activiteit

Deze activiteit maakt je weekend onvergetelijk! De wereld van whisky gaat voor je open, terwijl Sam je bijleert over verschillende whisky's en leuke weetjes. Aanrader voor elk vriendenweekend en zelfs bedrijfsactiviteiten.

zondag, 3 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

LEUKE QUIZ EN VOOR IEDEREEN

IEDEREEN KAN MEEDOEN

donderdag, 28 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldige ervaring

De cocktail workshop was een toffe ervaring. Onze gastheer Sam was een leuke gastheer die met zijn uitgebreide kennis over deze wiskeys dat een extra dimensie gaf aan deze testing. Over het algemeen is het tip voor een leuke ervaring die je met vrienden of collega's kunt doen.

zondag, 17 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrijkende ervaring met interessante host

Sam was een enthousiaste host met diepe kennis over de geserveerde whisky’s. Een gevarieerde reeks whisky’s en interessante weetjes!

donderdag, 7 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

DE MAX

Hele leuke activiteit!!!

zondag, 25 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een cafe quiz met zeer leuke filmpjes

De Andere Quiz was een schot in de roos. We hebben ons zeer goed vermaakt en erg veel gelachen met elkaar.

zaterdag, 17 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima ervaring

Ik heb ervaring met één bestelling. Bestellen via website was eenvoudig (communicatie) en de levertijd klopte precies. Heel fijn.

zaterdag, 20 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedereen vond het super leuk!

Van te voren had ik niet verwacht dat het zo'n geslaagde activiteit was. Binnen 3 dagen hadden we de piemels binnen en iedereen vond het leuk om te doen.

vrijdag, 12 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit

Uitstekend

zondag, 7 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk, lachen en gezellig!!!

Wij hebben deze activiteit gedaan tijden vrijgezellen feest met groep mannen, eerst twijfelde we of deze activiteit wel iets voor ons was, maar het was geweldig! Met een beetje drank in de man werd iedereen net iets losser en lekker spontaan! Met als resultaat dat we ons krom gelachen hebben en daar bovenop is het resultaat prachtig en een zeer mooie herinnering!!! Want de opname en montage is zeer prima verzorgd! Pascale die de film maakt denkt mee in heel het gebeuren om er mooi resultaat van te maken en kan goed mee lachen met alles wat er gebeurd!! Was heel gezellig met super leuke herinnering als resultaat! Dank je wel Pascale!!!

maandag, 1 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk om te doen!

Oppasweekendje gevuld met o.a. de mozaiekspiegeltjes maken, ze waren er dol op.

zaterdag, 16 juni 2018

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01