starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Activiteit op locatie

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 34 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 34

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

De workshop was zowel leuk als interessant. Ideaal idee voor vrijgezellen!
Cocktails waren top en lekker.
Zeker nog eens doen :)

zondag, 10 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leerrijke workshop in een gezellig decor!

3 lekkere cocktails leren maken. Ook leuk dat je voor mocktails kon kiezen. De workshop ruimte is ook super mooi en goed gelegen.

woensdag, 6 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte weekend activiteit

Deze activiteit maakt je weekend onvergetelijk! De wereld van whisky gaat voor je open, terwijl Sam je bijleert over verschillende whisky's en leuke weetjes. Aanrader voor elk vriendenweekend en zelfs bedrijfsactiviteiten.

zondag, 3 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

LEUKE QUIZ EN VOOR IEDEREEN

IEDEREEN KAN MEEDOEN

donderdag, 28 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldige ervaring

De cocktail workshop was een toffe ervaring. Onze gastheer Sam was een leuke gastheer die met zijn uitgebreide kennis over deze wiskeys dat een extra dimensie gaf aan deze testing. Over het algemeen is het tip voor een leuke ervaring die je met vrienden of collega's kunt doen.

zondag, 17 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrijkende ervaring met interessante host

Sam was een enthousiaste host met diepe kennis over de geserveerde whisky’s. Een gevarieerde reeks whisky’s en interessante weetjes!

donderdag, 7 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

DE MAX

Hele leuke activiteit!!!

zondag, 25 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een cafe quiz met zeer leuke filmpjes

De Andere Quiz was een schot in de roos. We hebben ons zeer goed vermaakt en erg veel gelachen met elkaar.

zaterdag, 17 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima ervaring

Ik heb ervaring met één bestelling. Bestellen via website was eenvoudig (communicatie) en de levertijd klopte precies. Heel fijn.

zaterdag, 20 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedereen vond het super leuk!

Van te voren had ik niet verwacht dat het zo'n geslaagde activiteit was. Binnen 3 dagen hadden we de piemels binnen en iedereen vond het leuk om te doen.

vrijdag, 12 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit

Uitstekend

zondag, 7 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk, lachen en gezellig!!!

Wij hebben deze activiteit gedaan tijden vrijgezellen feest met groep mannen, eerst twijfelde we of deze activiteit wel iets voor ons was, maar het was geweldig! Met een beetje drank in de man werd iedereen net iets losser en lekker spontaan! Met als resultaat dat we ons krom gelachen hebben en daar bovenop is het resultaat prachtig en een zeer mooie herinnering!!! Want de opname en montage is zeer prima verzorgd! Pascale die de film maakt denkt mee in heel het gebeuren om er mooi resultaat van te maken en kan goed mee lachen met alles wat er gebeurd!! Was heel gezellig met super leuke herinnering als resultaat! Dank je wel Pascale!!!

maandag, 1 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk om te doen!

Oppasweekendje gevuld met o.a. de mozaiekspiegeltjes maken, ze waren er dol op.

zaterdag, 16 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke tasting!

Vriendelijk onthaal, een fijne locatie, de perfecte mix van iets bijleren en ontspanning in een gezellige sfeer. Een topactiviteit!

zaterdag, 31 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer tevreden

Wij waren zeer tevreden over de compleetheid van het pakket en de bruikbaarheid van het pakket. Het was hierdoor een zeer geslaagd kinderfeest!

woensdag, 28 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg blij en tevreden

Onze senioren waren erg blij en tevreden

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gin tasting

Super leuk en origineel idee voor een verjaardag! Leuke locatie op de Meir en goede uitleg door Sam. We kwamen heel wat meer te weten over verschillende soorten gins en konden dan ook 5 gins maken en proeven , waaronder 2 gin tonics. Gezellig avond gehad en prijs-kwaliteit was goed. Zeker een aanrader!

maandag, 20 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Allemaal top

Was alle maal top daarom weer een bestelling geplaatst.

woensdag, 8 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top workshop met grote groep

Met het werk volgden we een workshop bij Miraeus met 45 personen. De communicatie verliep zeer vlot en alles was netjes verzorgd op de dag zelf. De cocktails waren vernieuwend en nadien kregen we de recepten toegestuurd. Kortom: een aanrader.

zondag, 29 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tevreden

Onze client is er super tevreden over en we zullen vast vaker bij u gaan bestellen.

vrijdag, 20 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk om te doen

Het pakket zag er top uit en de kids vonden het erg leuk om te doen. Fijn dat het materiaal ruim voldoende was om de letters te maken.

zaterdag, 7 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk om te doen

Was super leuk om te doen.

zaterdag, 7 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering.

zaterdag, 7 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm leuk

Al de meisjes en zeker de vrijgezel hebben de quiz als enorm leuk aanvaarden! De dance battle was het hoogtepunt voor vele van de avond!
Bedankt voor de goede organisatie!

Groetjes
Ilke

dinsdag, 26 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke service!

Goede en vriendelijke service!

zaterdag, 23 september 2017

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01