tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Online Teambuilding Game

Omschrijving

Deze gloednieuwe en superspannende escape game speel je online in teams van 4 tot 6 personen en is 100% coronaproof. Het spel is gericht op samenwerken en communicatie, de ideale manier om in deze bijzondere tijd de teamspirit een boost te geven.

Even geleden werden drie wetenschappers in het onderzoekslab van Spider Technologies vermoord. Undercover agent Spike onderzocht de zaak maar verdween … Onderzoek het gebouw en tracht te weten te komen wat er juist gebeurd is met agent Spike en de drie wetenschappers. De Agent stuurde nog een geheim document door … maar jammer genoeg is dit beveiligd met een paswoord …

Leef je in in het verhaal en noteer na elk raadsel de antwoorden. Probeer als team verbanden te leggen tussen de verschillende schakels en lek de geheime documenten in de media.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 65,- per team
Prijs is op basis van aantal personen
Prijs is op basis van duur activiteit
Vanaf 3 personen
1 tot 2 uur
Online
Goed om te weten:
  • Online begeleiding
  • Vanaf 16 jaar

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

8,0 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

Geweldige Game. Superspannend!

Leuk alternatief voor onze jaarlijkse teambuilding, ideaal om de teamspirit te boosten in deze tijden. Begeleiding en organisatie was top.

Door: Hilde
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01