starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Unieke Silent Disco Yoga op elke locatie!

Wat ga je doen

Herbron, beleef en geniet van een unieke Silent Disco Yoga sessie! Bij ons concept worden zowel de positieve meditatieve als fysieke eigenschappen van yoga gecombineerd met de kracht van muziek via draadloze hoofdtelefoons.

Aangezien de deelnemers zowel door specifiek gekozen muziek en de begeleidende stem van de yoga-instructrice volledig afgezonderd worden van de buitenwereld, leidt dit tot een veel diepere uitdieping van het concept zen en aldus een weldadige onderdompeling van zowel lichaam als geest in deze fantastische beleving.

Aangezien elke storend geluid van buitenaf volledig gedempt wordt door de hoofdtelefoons en de deelnemers dus volledig in hun eigen cocon de yoga-sessie kunnen beleven, is deze activiteit uitermate geschikt zowel voor een teambuilding-event of conferentie-energizer binnen de bedrijfswereld als een vrijgezellenuitje met vriendinnen.

Tot 20 personen voorzien wij yoga matten. Bij grote groepen wordt de inhoud van de sessie aangepast, zodat yoga matten niet nodig zijn. Wij kunnen tot 500 personen van hoofdtelefoons voorzien, waarbij de beleving voor elke deelnemer even intens is, aangezien elkeen de muziek en de live begeleidende stem van de gediplomeerde instructrice kristalhelder hoort, zelf tot op 500m afstand.

Beleef uw ZEN-moment nu via dit nieuwe concept!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01