Zoek een activiteit

Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Laat de ballen maar rollen met deze hele foute bingo die zo ontzettend leuk is dat je er spijt van hebt dat je dit niet eerder hebt gedaan. Bingo was nog nooit zo leuk.
€ 19,95 per persoon
1 tot 300 personen
Wij komen op iedere locatie in heel Nederland en België!
Wij organiseren sinds 1,5 jaar virtual reality ervaringen op locatie. Naast het aanbod van verschillende teambuilding games, zorgen wij ook altijd voor een leuke en originele introductie.
€ 6,50 per persoon
2 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Met een beperkt budget een originele en betaalbare activiteit organiseren is lastig. Maar het kan wel! De oplossing is de Vlaamse versie van het mini moordspel “De Onfortuinlijke Bankier”.
Vanaf € 23,60 per persoon
Vanaf 8 personen
Maak een wandeling door Gent en geniet van de historie en cultuur die deze stad uitstraalt, maar treed ondertussen eens geheel uit je comfortzone. Begeef je samen met vrienden, familie of collega’s op het pad van Crazy 88 en doe dingen die je nooit dacht te zullen doen.
Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke gewenste stad in België
In het spannende game ga je in teams de strijd aan om elkaar te snel en te slim af te zijn. Blijf als slimme voortvluchtige uit handen van de snelle jagers.
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Deze indoor variant van de kraker Minute to win it is net zo hilarisch als de buitenvariant. Voer zoveel mogelijk opdrachten binnen een minuut uit en scoor het beste resultaat.
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Deze activiteit combineert muziek, acteren, verkleden en lekker gek doen. Jullie groep gaat verschillende podium acts doen waarbij het draait om muziek en optreden.
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Met de bedrijfsuitstap of een groepsuitstap naar een Belgische stad klinkt leuk, maar dit uitje verandert in een vreselijke moordzaak! Samen moeten jullie het mysterie rond het gevonden lijk oplossen. Deze activiteit begint gezellig met een drankje. Daarna volgt de briefing waarin de omstandigheden worden uitgelegd. Er is een lijk gevonden en de aanwijzingen duiden op moord.
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Verzamel in een sfeervol atelier en ga gezellig aan het werk om ieder een prachtige, unieke wikkelarmband te maken, waar je nog jaren plezier van hebt.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Versier je enkel met een zelfgemaakt zilveren enkelbandje. Maak een uniek exemplaar dat de hele zomer de eyecatcher is en een extra accent geeft aan je zomerse outfit.