Beoordelingen vrijgezellenfeest

Gemiddeld een 9,4 uit 24 beoordelingen

Zoek een activiteit

€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke stad in België
In deze secret escape city game draait het om ontsnapping. Jullie zijn gevangen en moeten jullie bewakers te slim af zijn en telkens een stap voor blijven. Ondertussen tikt de tijd.
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Een strijd van alle tijden: de mannen tegen de vrouwen! Kunnen vrouwen echt niet inparkeren en kunnen mannen maar één ding tegelijk? Tijdens dit quiz-diner vecht u het eindelijk uit. Bij ontvangst is alles nog vriendschappelijk en drinken we samen een drankje. Na de speluitleg worden jullie opgedeeld in een mannen- en een vrouwenteam. Laat de strijd der vooroordelen losbarsten!
€ 20,00 per persoon
Maximaal 20 personen
Ga voluit voor een dag vol avontuur met de Teambattle Adventure. Als teambuilding, familiedag of vrijgezellenfeest: deze avontuurlijke uitstap wordt alvast eentje om nog lang te herinneren! De Teambattle Adventure is een hele dag gevuld met spannende, avontuurlijke activiteiten. Denk daarbij aan een hoogteparcours, een moeraspiste, lasergun, boogschieten, zeskamp, highland games… noem maar op!
Vanaf € 6,25 per persoon
Vanaf 8 personen
Lasershooten met vrienden bij jullie op locatie? Goed idee huur goedkoop een lasergame en speel in een bos of park in de Buurt. Het lasergame is af te halen in Leuven, Hasselt, Merksem, Gent of Beerse. Geen tijd om dit spel af te halen? Laat het dan leveren bij jouw thuis!
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Net zo leuk als in Las Vegas of Bangkok is het in Gent. Met historische monumenten, prachtige panden, middeleeuwse pleinen, kleurrijke Gentenaren en vreemde vogels als decor, kun je hier met je vrienden en de aanstaande bruidegom een fantastisch vrijgezellenspel spelen.
€ 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke locatie in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant en op onze locatie in Genk of Diepenbeek
Beleef een vrijgezellenfeest in de sfeer van 1001 nachten met een workshop buikdansen. Buikdansen is 1 van de oudste dansvormen ter wereld en heeft bovendien enkele gunstige neveneffecten: je gewrichten versoepelen, je evenwicht verbetert en onbewust train je je buik- en rugspieren!
Vanaf € 59,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Na een dagje Gent met bijvoorbeeld shoppen en een mooie wandeling langs de historische monumenten, de Korenlei, een terrasje op de Graslei en een bezoek aan het Lam Gods in de Sint- Baafskathedraal, kun je je familie-, vrienden- of bedrijfsuitje bijzonder afsluiten met een moord-diner.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Je ziet ze vaak en ze staan altijd prachtig: mooie brede zilveren ringen bewerkt met diverse patronen en technieken. Tijdens deze workshop kunnen jullie je eigen zilveren ring gaan maken.
Vanaf € 47,50 per persoon
8 tot 200 personen
Food&Fun Culi Spel is een dinerspel dat in een groot aantal locaties in Nederland en België wordt aangeboden. Geschikt voor groepsgrootten van 8 t/m 250 personen.
€ 45,00 per persoon
2 tot 80 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in België
Bekijk de mooiste plekjes van België tijdens een segwaytour. Met deze aangename manier van voortbewegen zie je veel en beleef je met je groep een unieke activiteit.