Interactief spel
Citygame wie is de mol
Cocktail workshop
Gps tocht
Quiz
Compleet overzicht met vrijgezellenfeesten

Beoordelingen vrijgezellenfeest

Gemiddeld een 9,3 uit 22 beoordelingen

Zoek een activiteit

€ 40,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Ontwerp je eigen zilveren ring met daarop een naam, tekst en/of symbolen of cijfers en creëer zo een uniek exemplaar als herinnering aan een bijzondere dag of persoon.
Vanaf 25,00 euro per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk op elke locatie in België of onze locatie in Antwerpen
Wil je eens ondergedompeld worden in de wereld van je favoriete drank? Dan is een spirit tasting iets voor jou!
Vanaf € 45,00 per persoon
8 t/m 250 personen
Mogelijk op elke locatie in België
“De Ongenode Gast” is het nieuwste moordspel! Deze spannende moordklucht speelt zich af in de villa van mediatycoon John Donkervoort. Voor zijn zestigste verjaardag wordt huishoudster Tante Jopie niet uitgenodigd wegens overmatig drankgebruik. Ze komt toch zwaar beschonken opdagen en dreigt geheimen van de aanwezigen in het openbaar te brengen. Een uur later wordt ze vermoord aangetroffen. Wie van de tien kleurrijke verdachten heeft dat op zijn of haar geweten?
Prijs op aanvraag
10 tot 100 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Altijd al een keer willen schermen als een echte musketier? Dit is je kans! Leer op een leuke en speelse manier de kneepjes van deze ridderlijke sport.
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
U kent het van de film. Maar wat als The Hangover werkelijkheid wordt? Een fantastisch vrijgezellenfeest leidt tot totale chaos en een kater. Lippenstift op vreemde plekken, gestolen spullen… los dat maar eens op! Met een vriendengroep – of misschien wel een groep collega’s – gaat u na een biertje het centrum van de stad in. Gewapend met een zak attributen en een opdrachtenboekje.
€ 120,00 per kamer
2 tot 7 personen
Wil jij een hele enge, hele echte escaperoom spelen? Kom dan spelen in The Wanna Play Room met Kelly en je wou dat je het nooit gedaan had…
Vanaf € 12,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Paintballen in een nieuw jasje! Probeer dan nu de nieuwste variant gecombineerd met trefbal en pijl en boog! Archery Tag daagt jou uit al je tegenstanders uit te schakelen.
Vanaf € 14,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Deze lachwekkende groepsactiviteit is door iedereen te spelen en ook op uw locatie. Knal je tegenstanders omver terwijl de toeschouwers het niet meer houden van het lachen.
Vanaf € 20,00 per persoon
10 tot 100 personen
Het team gaat samen met de begeleider op pad en komt onderweg verschillende natuurlijke hindernissen tegen. Deze hindernissen stellen het team zodanig op de proef dat de deelnemers al hun kennis en vaardigheden moeten delen en verbinden om te slagen. Enkel met goed overleg en samenwerking slaagt men in de opdrachten.
€ 20,00 tot € 25,00 per persoon
3 tot 100 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Contained heeft de eerste mobiele escape room in België gemaakt. Met onze vrachtwagen komen wij graag naar een locatie naar keuze ! Met maximum 5 spelers tegelijk worden jullie opgesloten in onze vrachtwagen die omgebouwd is naar de binnenkant van een piratenschip.